7 sept., 2016

Adăugat în Evenimente, Noutăți | Comentariile sunt închise pentru Premii pentru Ansamblul „Alba Carolina” al Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia

Premii pentru Ansamblul „Alba Carolina” al Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia

ansamlbu-alba-carolinaCasa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia a participat şi în această vară la cele mai importante festivaluri studenţeşti de dans din ţară. De asemenea, a organizat evenimente pentru tineri.

La Galele Studenţeşti de Folclor de la Costineşti, organizate de către Casele de Cultură ale Studenţilor Iaşi şi Braşov, Ansamblul Folcloric “Alba Carolina”, condus de instructorul coregraf Flaviu Călin Mîrza, a confirmat calitatea dansului tradiţional din zona noastră, prin spectacolul oferit, transmite directorul instituţiei, Gheorghe Berghian.

În cadrul Festivalului Naţional Studenţesc de Dans, organizat de către Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, în perioada 12-14 august, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a obţinut un loc I şi două locuri II. Reprezentanţii din Ansamblul „Alba Carolina”, avându-i ca şi instructori coregrafi pe Ionuţ Ionescu, Bianca Racolţa, Flaviu Călin Mîrza şi Sorana Suciu, au câştigat la secţiunea solo şi grup, genul street dance, şi la secţiunea duet, genul show revue. Pentru munca şi spectacolul oferit au primit la sfârșitul evenimentului plachete, diplome şi medalii din partea organizatorilor.

De asemenea, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia a organizat “Programul Tabere Studenţeşti” 2016 pentru studenţii meritorii ai Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. În cadrul acestui program au participat 47 de studenţi, care au beneficiat de servicii de masă şi cazare gratuite la Costineşti şi Predeal. Programul a fost finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Tot în această vară s-a desfăşurat un parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, pentru Zilele Municipiului Sebeş, eveniment în cadrul căruia instituţia a participat cu Gipsy Show, în coregrafia lui Flaviu Călin Mîrza.

Sursa: Alba24.ro; http://alba24.ro/foto-premii-pentru-ansamblul-alba-carolina-al-casei-de-cultura-a-studentilor-alba-iulia-a-participat-la-mai-multe-evenimente-desfasurate-in-aceasta-vara-516116.html