8 iul., 2019

Adăugat în Evenimente, Noutăți | Comentariile sunt închise pentru FESTIVALUL INTERNAŢIONAL CONCURS DE MUZICĂ POP PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI „VOICES”, ediția a VII-a

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL CONCURS DE MUZICĂ POP PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI „VOICES”, ediția a VII-a

TROFEUL FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL CONCURS DE MUZICĂ POP PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI „VOICES”, ediția a VII-a, a fost câștigat de VASCUL DIANA ANDREEA, reprezentanta Casei de Cultură a Studenților Târgu Mureș.

În perioada 4-5 iulie, la Alba Iulia, s-a desfășurat FESTIVALUL INTERNAŢIONAL CONCURS DE MUZICĂ POP PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI „VOICES”, ediția a VII-a. Pe scena Casei de Cultură a Studenților au urcat 11 concurenți din 5 centre universitare și din Bulgaria, foarte bine pregătiți în arta interpretării vocale, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 35 ani. Concurenții români au prezentat 2 piese live una dintre piese fiind obligatoriu cu tentă folclorică, iar participanții străini au avut obligativitatea de a interpreta o piesă live în limba română.

             Vă prezentăm câștigătorii festivalului:

Nr. crt. Numele şi prenumele CASA DE CULTURA A STUDENȚILOR/ȚARA
TROFEU VASCUL DIANA ANDREEA TÂRGU MUREȘ
LOCUL I GRIGORE RUXANDRA CRISTINA PLOIEȘTI
LOCUL II STOICHKOVA VASILIA BULGARIA
LOCUL III APOSTOL GABRIELA MONICA PLOIEȘTI
MENȚIUNE OPRUȚA DEBORAH ALBA IULIA
MENȚIUNE PLOILĂ RAMONA MARIA SIBIU
MENȚIUNE LEȘ LARISA ALBA IULIA

RUBY, PAULA SELING, GINO & BAND și ALEXANDRA CAZAN, au încântat publicul prin recitalurile extraordinare.

            Juriul concursului l-a avut ca preşedinte pe Viorel Gavrilă din București, compozitor şi dirijor, fondatorul școlii de canto VIVOX, preşedintele juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 şi vicepreşedintele UCMR- ADA, Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor. Membrii juriului au fost: Paul Baidan, prof. univ. dr. în muzică din Pitești, Vali Ilieș, consilier artistic la Centrul Cultural “Dragan Muntean” Deva, Tudor Marciu, producător muzical și Vasile Repede, profesor de muzică.