4 oct., 2018

Adăugat în Evenimente, Noutăți, Uncategorized | Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

13-14 OCTOMBRIE, Concert COMPACT, CORINA CHIRIAC și LANSAREA IMNULUI CASEI DE CULTURĂ A STUDENȚILOR în cadrul Festivalului “VOICES”!

Iubitorii de muzică bună sunt invitați la două concerte speciale COMPACT și CORINA CHIRIAC în cadrul FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL CONCURS DE MUZICĂ UŞOARĂ PENTRU TINERI ȘI STUDENȚI „VOICES”, ediție de CENTENAR, ediție în care se va lansa și Imnul Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, interpretat de Alin Ignat, Antinia Simion, Gabriel Cândea, Emilia Popescu și Gino, care este și compozitorul cântecului.

Vor participa cele mai bune voci din centrele universitare din țara noastră și voci de peste hotare. Concurenții vor purta ținute inspirate de ie și costum popular, în spectacolul de gală.

Juriul concursului îl are ca preşedinte pe Viorel Gavrilă, compozitor şi dirijor, preşedintele juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 şi vicepreşedintele UCMR-ADA, Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor. Membrii juriului vor fi: Titus Andrei, realizator Radio România Actualități, Corina Chiriac, interpretă și vedetă de televiziune Național TV, Paul Baidan, prof. univ. dr. în muzică la Universitatea din Pitești și Vali Ilieș, consilier artistic la Centrul Cultural “Dragan Muntean” Deva. Premiile concursului constau în: TROFEU: 3000 lei, Locul I: 2000 lei, Locul II: 1500 lei, Locul III: 1200 lei.

PROGRAM:

Sâmbătă, 13 octombrie, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților

Concurs internaţional de interpretare muzică uşoară pentru tineri şi studenţi

Lansarea Imnului Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia

Concert CORINA CHIRIAC